Madplan fra Årre Kro
Hovedret | Biret | ||
Mandag |
1/2-21 |
Kalkunschnitzel |
Rabarbergrød |
Tirsdag |
2/2 |
Brunkål med flæsk |
Pandekager |
Onsdag |
3/2 |
Kogt Torsk |
Suppe |
Torsdag |
4/2 |
Fyldt Peberfrugt |
Lemontærte |
Fredag |
5/2 |
Kylling |
Lakseterrin |
Lørdag |
6/2 |
Boller i Karry med Ris |
Tartelet |
Søndag |
7/2 |
Flæskesteg |
Appelsinfromage |
Mandag |
8/2 |
Farsbrød |
Jordbærgrød |
Tirsdag |
9/2 |
Oksefrikadeller |
Porresuppe |
Onsdag |
10/2 |
Fisk |
Æblekage |
Torsdag |
11/2 |
Stegt Kalvelever |
Chokoladetærte |
Fredag |
12/2 |
Schnitzel |
Kærnemælkssuppe |
Lørdag |
13/2 |
Bøf Lindstrøm |
Frugtsalat |
Søndag |
14/2 |
Gule Ærter med Flæsk
|
Passionsfromage |
Mandag |
15/2 |
Farseret Porre |
Æblegrød |
Tirsdag |
16/2 |
Biksemad med Bearnaise |
Aspargessuppe |
Onsdag |
17/2 |
Sejkrebinet |
Bondepige med slør |
Torsdag |
18/2 |
Kotelet
|
Hyldebærsuppe |
Fredag |
19/2 |
Dansk Bøf
|
Æbletærte |
Lørdag |
20/2 |
Medister |
Pærer |
Søndag |
21/2 |
Kalvesteg |
Citronfromage |
Mandag |
22/2 |
Forloren Harre |
Blommegrød |
Tirsdag |
23/2 |
Gullasch med Ris |
Hønsesalat |
Onsdag |
24/2 |
Meunierestegt Skrubbefilet |
Jordbærtærte |
Torsdag |
25/2 |
Grønkålssuppe med Flæsk |
Løgsuppe |
Fredag |
26/2 |
Karbonade |
Tunsalat |
Lørdag |
27/2 |
Frikadeller |
Fersken |
Søndag |
28/2 |
Hamburgerryg |
Romfromage |
Der bedes
indbetales på konto i Frøs Herreds Sparekasse kontonr.: 7686-3147479
Årre Kro
Tlf.: 75192027
Mail: aarrekro@live.dk